Remppastressi – blogi remontoinnista

Remppastressi-blogi tarjoilee sinulle helposti ymmärrettävää asiaa tee-se-itse -remontoinnista.

Tervetuloa Remppastressi-blogiin – paikkaan, jossa kirjoitetaan ”tein ite ja säästin” periaatteella pilke silmäkulmassa. Tällä hetkellä remontin kohteena on ”saaritontti” rakennuksineen Mäntyharjulla, ihan Hirvensalmen rajalla.

Sisällön pääpaino on Instagramin puolella @remppastressi mutta selkeästi meillä on tarve avautua laajemminkin, joten päätimme perustaa oman blogialustan. Me Anni ja Harri kirjoittelemme tänne siis tulevien vuosien ajan erityisesti kesämökkiprojektistamme, jonka olemme aloittaneet 26.6.20 saunan remontista. Siitä siis lisää seuraavissa postauksissamme.

Kiva, kun olet mukana seuraamassa, kun remppaamme ja stressaamme. Lämpimästi tervetuloa!

Anni ja Harri

Related Post

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *